Ingredients
-
500 g fructe
-
100 g faina
-
250 ml lapte
-
3 oua
-
60 g zahar
-
150 g smantana
-
un varf de lingurita praf de copt
-
unt cat o nuca
-
un praf de sare
Instructiuni
Puteti prepara acest desert cu orice fel de fructe doriti: cirese, visine, capsuni, caise, fructe de padure, sau amestec. Acest clafoutis a fost preparat cu cirese, capsuni si zmeura.
Etape
1
Gata
|
Preincalziti cuptorul la 180° Celsius (treapta 4 la cuptorul pe gaz, temperatura moderata) |
2
Gata
|
Spalati fructele, curatati-le de codite si de samburi (daca aveti cirese sau visine). Capsunile puteti sa la taiati in doua. |
3
Gata
|
Intr-un bol amestecati faina cu zaharul si un praf de sare. Apoi adaugati ouale unul cate unul, laptele si smantana. Amestecati pana se omogenizeaza bine. |
4
Gata
|