Galbiori cu usturoi

Galbiori cu usturoi

Ingrediente

Portii
500 g galbiori
o ceapa mica
3-4 catei de usturoi sau 2-3 fire de usturoi verde
40 g unt sau 2 linguri de ulei de masline
o legatura de patrunjel verde
sare
piper

O reteta simpla care scoate in evidenta aroma galbiorilor

  • 30 minute
  • Portii 3
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

1
Gata

Clatiti ciupercile rapid sub jet de apa. Taiati cupercile daca sunt mari sau lasati-le intregi daca sunt micute.

2
Gata

Puneti untul sau uleiul la incins intr-o tigaie si puneti ceapa tocata marunt. Se soteaza cateva minute pana cand ceapa devine translucida.

3
Gata

Se adauga galbiorii si se lasa sa se gateasca pana cand scade apa pe care o lasa acestia. La final se adauga usturoiul si patrunjelul verde tocate marunt si se mai lasa pe foc 2-3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se serveste cald.

inapoi
Pasta de mazare cu menta
inainte
Suc de catina cu piersici si portocale
previous
Pasta de mazare cu menta
next
Suc de catina cu piersici si portocale

Add Your Comment