Galbiori cu usturoi

Galbiori cu usturoi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
500 g galbiori
o ceapa mica
3-4 catei de usturoi sau 2-3 fire de usturoi verde
40 g unt sau 2 linguri de ulei de masline
o legatura de patrunjel verde
sare
piper

O reteta simpla care scoate in evidenta aroma galbiorilor

  • 30 minute
  • Portii 3
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Etape

1
Gata

Clatiti ciupercile rapid sub jet de apa (in mod normal ciupercile nu se spala, ci se curata cu o perie. Daca insa sunt pline de noroi, fiind culese dupa ploaie, se spala rapid, sub jet de apa si nu se lasa intr-un vas cu apa). Taiati cupercile daca sunt mari sau lasati-le intregi daca sunt micute.

2
Gata

Puneti untul sau uleiul la incins intr-o tigaie si puneti ceapa tocata marunt. Se soteaza cateva minute pana cand ceapa devine translucida.

3
Gata

Se adauga galbiorii si se lasa sa se gateasca pana cand scade apa pe care o lasa acestia. La final se adauga usturoiul si patrunjelul verde tocate marunt si se mai lasa pe foc 2-3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se serveste cald.

Loulou

previous
Clafoutis cu fructe de vara
next
Clafoutis cu sparanghel
previous
Clafoutis cu fructe de vara
next
Clafoutis cu sparanghel

Add Your Comment