Galbiori cu usturoi

Galbiori cu usturoi

Ingrediente

Portii
500 g galbiori
o ceapa mica
3-4 catei de usturoi sau 2-3 fire de usturoi verde
40 g unt sau 2 linguri de ulei de masline
o legatura de patrunjel verde
sare
piper

O reteta simpla care scoate in evidenta aroma galbiorilor

  • 30 minute
  • Portii 3
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

1
Gata

Clatiti ciupercile rapid sub jet de apa (in mod normal ciupercile nu se spala, ci se curata cu o perie. Daca insa sunt pline de noroi, fiind culese dupa ploaie, se spala rapid, sub jet de apa si nu se lasa intr-un vas cu apa). Taiati cupercile daca sunt mari sau lasati-le intregi daca sunt micute.

2
Gata

Puneti untul sau uleiul la incins intr-o tigaie si puneti ceapa tocata marunt. Se soteaza cateva minute pana cand ceapa devine translucida.

3
Gata

Se adauga galbiorii si se lasa sa se gateasca pana cand scade apa pe care o lasa acestia. La final se adauga usturoiul si patrunjelul verde tocate marunt si se mai lasa pe foc 2-3 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se serveste cald.

inapoi
Clafoutis cu fructe de vara
inainte
Prajitura lejera cu ricotta si fructe – fara gluten
previous
Clafoutis cu fructe de vara
next
Prajitura lejera cu ricotta si fructe – fara gluten

Add Your Comment