Ingredients
-
500 cartofi dulci curatati de coaja
-
100 g ciocolata minim 70% cacao
-
200 g curmale fara samburi
-
150 g unt de migdale
-
100 g faina de migdale
-
50 g faina de cocos
-
30 g pudra de cacao
-
50 g ulei de cocos
-
120 ml lapte vegetal (de exemplu lapte de migdale sau de cocos)
-
2 lingurite praf de copt
-
1/2 lingurita sare
-
1 lingurita extract de vanilie
-
coaja si sucul de la o mandarina sau clementina (foloseste coaja doar daca stii sigur ca nu a fost tratata, stropita)
-
Toping
-
50 g ciocolata neagra
-
50 g nuci, alune de padure sau fistic
Instructiuni
Aceasta negresa cu cartof dulce este foarte moale si frageda, cu gust bogat de ciocolata.
Este o retea de post, care nu contine gluten, lactoza sau zahar adaugat, fiind indulcita cu curmale. O prajitura delicioasa si sanatoasa in acelasi timp. Trebuie incercata!
Etape
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Preincalzeste cuptorul la 180°C de grade Celsius (treapta 4 la cuptorul cu gaz, temperatura medie). |
4
Gata
|
|
5
Gata
|
Dupa ce au fiert cartofii, scurge foarte bine apa si zdrobeste-i pana cand obtii un piure fin. |
6
Gata
|
|
7
Gata
|
|
8
Gata
|
|
9
Gata
|