Ingredients
-
400 g cartofi curatati de coaja (ideal sa fie cartofi fainosi)
-
350 g sparanghel
-
50 g faina
-
50 g parmezan
-
1 lingura de ulei de masline
-
cateva crengute de cimbru (ideal verde, dar se poate folosi si cimbru uscat)
-
sare
-
piper
Instructiuni
Etape
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Puneti o oala cu apa la fiert. Modelati aluatul cu mainile formand mici bilute pe care le aplatizati usor in palme. Impartiti aluatul astfel incat sa obtinei 24 de gnocchi. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Dupa ce gnocchi s-au fiert folositi o spatula pentru a-i scoate din apa si ii adaugati direct in tigaie, peste sparanghel. Adaugati si majoritatea parmezanului ras, plus 100 ml din apa in care au fiert gnocchi, pentru a obtine un sos. |