Despre noi

Loulou Cuisine

Acest site isi doreste sa urmeze sfatul dat de Hipocrate. Mancarea sa iti fie medicament, iar medicamentul sa iti fie mancare.
Exista feluri de mancare delicioase si sanatoase in acelasi timp. Trebuie doar sa gasim un echilibru intre alimentele pe care le punem in farfurie si sa fim constienti de beneficiile pentru sanatate ale alimentelor pe care le alegem.
Nu trebuie sa fiti bucatari profesionisti pentru a manca sanatos. A gati poate fi si simplu, si usor si nu trebuie sa stati ore intregi in bucatarie. louloucuisine.ro va propune retete accesibile, nu foarte complicate, care pot fi incercate de oricine, chiar si de incepatori. Trebuie sa incercati, chiar daca nu va iese din prima. Poate si marii bucatari au ratat retete la inceput.
Incercam sa va oferim și solutii de inlocuire a unor ingrediente, astfel incat sa obtineti retete pe placul tuturor si sa nu renuntati la o reteta daca nu aveti sau nu va place un ingredient. Trebuie doar să le incercati si sa va puneti imaginatia la treaba.
louloucuisine.ro este un site interactiv care vine in ajutorul vostru. Astfel, pe masura ce pregatiti ingredientele sau le adaugati la reteta, le puteti bifa pe pagina retetei. Puteti face acelasi lucru si cu etapele retetei. Bifati etapele pe masura ce sunt gata. Astfel, sunteti siguri ca nu uitati un ingredient si nu sariti peste o etapa, iar gatitul devine mult mai usor.