Ingredients
-
4 fileuri de pastrav afumat
-
4 sfecle rosii de marime medie, coapte in cuptor
-
o legatura de ridichi
-
3-4 maini de mix de frunze pentru salata
-
o legatura de ceapa verde sau o ceapa rosie
-
Pentru sosul de hrean
-
3 linguri de smantana
-
3 linguri de iaurt grecesc
-
2 lingurite de mustar
-
2 linguri de hrean ras
-
1 lingura de suc de lamaie
-
1 legatura de marar
-
sare
-
piper
Directions
Puteti folosi si alt tip de peste afumat.
Pentru a coace sfecla procedati astfel:
– preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6, tempertura moderata spre mare).
– se spala bine sfecla si se baga intr-o tava la cuptor timp de 30 la 50 de minute.
– dupa 30 de minute se poate verifica daca s-a copt infingand un cutit sau o furculita in centrul celei mai mari sfecle. Inainte de a le coji se lasa sa se raceasca.
Steps
1
Done
|
Pentru sos amestecati toate ingredientele intr-un bol. Asezonati cu sare si piper. Adaugati mararul tocat marunt. |
2
Done
|