Ingredients
- 4 fileuri de pastrav afumat
- 4 sfecle rosii de marime medie, coapte in cuptor sau 6-8 sfecle mici (baby)
- o legatura de ridichi
- 3-4 maini de mix de frunze pentru salata
- 2 linguri de zeama de lamaie
- 1 lingura de ulei de masline
- o legatura de ceapa verde sau o ceapa rosie
- sare
- piper
Pentru sosul de hrean
- 5 linguri de iaurt grecesc
- 2 lingurite de mustar
- 2 linguri de hrean ras
- 1 lingura de suc de lamaie
- 1 legatura de marar
- sare
- piper
Instructiuni
Aceasta salata cu peste afumat, sfecla rosie si sos de hrean imbina perfect o combinatie clasica de ingrediente pentru un rezultat delicios.
Combinatia de peste afumat cu sfecla coapta, ridichi crocante si sosul de hrean picant este irezistibila.
In aceasta salata se poate folosi orice tip de peste afumat.
Poti coace sfecla dinainte. Asfel timpul de pregatire a salatei va fi mai scurt.
Etape
1 Gata | Pentru a coace sfecla se procedeaza astfel: |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata |