Salata de pastrav afumat cu sos de hrean

Salata de pastrav afumat cu sos de hrean

Ingrediente

Portii
4 fileuri de pastrav afumat
4 sfecle rosii de marime medie, coapte in cuptor
o legatura de ridichi
3-4 maini de mix de frunze pentru salata
o legatura de ceapa verde sau o ceapa rosie
Pentru sosul de hrean
3 linguri de smantana
3 linguri de iaurt grecesc
2 lingurite de mustar
2 linguri de hrean ras
1 lingura de suc de lamaie
1 legatura de marar
sare
piper

O combinatie surprinzatoare de gusturi si texturi

  • 20 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingrediente

  • Pentru sosul de hrean

Modul de preparare

Puteti folosi si alt tip de peste afumat.
Pentru a coace sfecla procedati astfel:
– preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6, tempertura moderata spre mare).
– se spala bine sfecla si se baga intr-o tava la cuptor timp de 30 la 50 de minute.
– dupa 30 de minute se poate verifica daca s-a copt infingand un cutit sau o furculita in centrul celei mai mari sfecle. Inainte de a le coji se lasa sa se raceasca.

1
Gata

Pentru sos amestecati toate ingredientele intr-un bol. Asezonati cu sare si piper. Adaugati mararul tocat marunt.

2
Gata

Curatati pestele de eventuale oase si de piele. Puneti in farfurii frunze de salata, felii de ridichi si de sfecla rosie, apoi adugati bucatelele de peste si presarati ceapa tocata. La final adaugati sosul si serviti imediat.

inapoi
Tarta cu prune si nuci
inainte
Vinete cu parmezan
previous
Tarta cu prune si nuci
next
Vinete cu parmezan

Add Your Comment