Ingredients
Aluat
- 250 g faina (poate fi si faina integrala, sau faina fara gluten)
- 50 g fulgi de ovaz
- 4 linguri ulei de masline
- Un praf de sare
- O lingurita cimbru sau oregano uscat
- Apa rece
Umplutura
- 1 vanata medie (sau 2 vinete mai micute)
- 400 g rosii cherry sau 3-4 rosii de marime medie
- O mana de masline fara samburi
- O lingura de ulei de masline
- Un ardei iute (optional)
- Cimbru si busuioc proaspat (sau uscat)
- Sare si piper
Instructiuni
Aceasta tarta colorata este delicioasa si foarte usor de preparat. Este perfecta pentru atat pentru pranz cat si pentru cina. O poti lua si la picnic.
Este ideala in post. Daca nu tineti post puteti sa adaugati si mozzarela.
Mai puteti adauga si felii de dovlecel prajite usor in tigaie sau ardei copti.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | Amestecati faina cu fulgii de ovaz, cimbrul sau oregano uscat si sarea. Incorporati uleiul de masline. Turnati cate o lingura de apa foarte rece si framantati pana se obtine un aluat omogen, elastic, care nu se lipeste. |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata |