Ingredients
- 4 foi subtiri de placinta
- 3 oua
- 75 g smantana
- 125 ml lapte
- 25 g parmazan
- 125 g branza de capra
- cateva fire de cibru (de preferat proaspat)
- 150 g smochine (4-5 smochine mari)
- 1 lingura e ulei
- sare
- piper proaspat macinat
Instructiuni
Tarta cu smochine, branza de capra si cimbru este pur si simplu delicioasa. Fiole de placinta crocante, compozitia cremoasa, aroma smochinelor si a cimbrului o fac sa fie perfecta.
Daca iti plac smochinele trebuie neaparat sa incerci aceasta tarta. Se prepara simplu si rezultatul este garantat.
Cu foile care iti raman, poti sa prepari aceasta Placinta cu legume
Etape
1 Gata | Preincalzeste cuptorul la 180°C (treapta 4-5 la cuptorul cu gaz, temperatura moderata). |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata | |
7 Gata | |
8 Gata |