Tarta cu rosii cherry

Tarta cu rosii cherry

Ingrediente

Portii
o foaie de aluat foietaj (400 g)
50 g mozzarella
400 g rosii cherry (daca se poate, cat mai colorate)
1 lingura ulei de masline
o mana de frunze proaspete de busuioc

Cea mai simpla si rapida tarta

  • 35 minute
  • Portii 6
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Daca nu aveti rosii cherry puteti folosi rosii taiate in felii rotunde. Puteti inlocui mozzarella si cu alte tipuri de branza.

1
Gata

Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (temperatura moderata spre mare - treapta 6 la cuptorul pe gaz).

2
Gata

Spalati rosiile si taiati-le in doua.

3
Gata

Intindeti cu sucitorul foaia de foietaj pana cand obtineti un cerc cu diamentrul de 26-28 cm. Puneti foaia de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

4
Gata

Asezati rosiile pe suprafata alatului, lasand o margine de 3 cm. Presarati mozzarella rupta in bucati si bucuiocul tocat marunt. Pliati marginile aluatului peste umplutura. Stropiti tarta cu putin ulei de masline si bagati-o la cuptor pentru 25 de minute pana cand aluatul este auriu.

inapoi
Salata cu quinoa, bob, dovlecei si feta
inainte
Salata de vinete cu ardei copti si feta
previous
Salata cu quinoa, bob, dovlecei si feta
next
Salata de vinete cu ardei copti si feta

Add Your Comment