Supa Thai de dovleac

Supa Thai de dovleac

Ingrediente

Portii
1 Kg si jumatate de dovleac curatat si taiat cubulete
4 linguri ulei de floarea soarelui
1
1 lingura de ghimbir ras
3-4 linguri curry
400 ml lapte de cocos
850 ml supa de legume
suc de lime
1 ardei iute pentru servit
sare
piper

O supa aromata, ideala pentru zile reci de iarna

  • 60 minute
  • Portii 6
  • Medium

Ingrediente

Modul de preparare

1
Gata

Se încaleste cuptorul la 180C-200C /6 - cuptor pe gaz (foc moderat spre tare). Se pune dovleacul taiat cubulete intr-o tava cu 2 linguri de ulei si se coace 30 de minute pana cand se inmoaie.

2
Gata

Intre timp, se pune uleiul ramas intr-o oalăa se adauga ceapa si ghimbirul. Se calesc la foc mic timp de 8-10 minute pana se înmoaie. Se adauga curry si apoi dovleacul copt, 3 linguri de lapte de cocos si supa de legume incalzita (sau apa calda). Fierbeti timp de 5-10 minute.

3
Gata

Se paseaza cu un blender. Se asezoneaza cu sare, piper, sucul de la un lime. Se serveste cu lapte de cocos si ardei iute taiat felii subtiri.

inapoi
Chec cu sparanghel, rosii uscate si masline
inainte
Supa de legume cu pesto (Supa pistou)
previous
Chec cu sparanghel, rosii uscate si masline
next
Supa de legume cu pesto (Supa pistou)

Add Your Comment