Ingredients
-
1 Kg vinete
-
1 Kg ardei (grasi sau capia)
-
3 catei de usturoi
-
o ceapa
-
3 rosii medii bine coapte
-
o lingura de ulei
-
sare
-
piper
-
busuioc
Instructiuni
Etape
1
Gata
|
Coaceti vinetele si ardeii. |
2
Gata
|
Dupa ce ati curatat ardeii si venetele s-au scurs, puteti o lingra de ulei la incins intr-o oala. Sotati ceapa si ustoroiul la foc mediu, timp de 2 minute pana cand ceapa devine translucida. Adaugati rosiile si mai sotati inca 2 minute. Adaugati vinetele si ardeii copti taiate grosier.. Adugati 500 ml de apa, asezonati cu sare si piper si lasati sa fiarba 5 minute. |
3
Gata
|
Pasati legumele cu ajutorul unui blender, apoi mai puneti supa pe foc inca 5 minute. Supa se serveste calda, garnisita cu busuioc proaspat. |