Supa de vinete coapte si ardei copti

0 0
Supa de vinete coapte si ardei copti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Kg vinete
1 Kg ardei (grasi sau capia)
3 catei de usturoi
o ceapa
3 rosii medii bine coapte
o lingura de ulei
sare
piper
busuioc

O reteta inventiva, care foloseste ingredientele clasice din zacusca pentru a obtine o supa super gustoasa.

  • 1 ora
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Coaceti vinetele si ardeii.
Pentru a curata ardeii procedati asa cum este descris la reteta de Supa de ardei copti
Pentru vinete, curatati coaja imediat ce s-au copt, taiati codita si puteti venetele la scurs intr-o strecuratoare sau pe un tocator asezat inclinat.

2
Done

Dupa ce ati curatat ardeii si venetele s-au scurs, puteti o lingra de ulei la incins intr-o oala. Sotati ceapa si ustoroiul la foc mediu, timp de 2 minute pana cand ceapa devine translucida. Adaugati rosiile si mai sotati inca 2 minute. Adaugati vinetele si ardeii copti taiate grosier.. Adugati 500 ml de apa, asezonati cu sare si piper si lasati sa fiarba 5 minute.

3
Done

Pasati legumele cu ajutorul unui blender, apoi mai puneti supa pe foc inca 5 minute. Supa se serveste calda, garnisita cu busuioc proaspat.

Loulou

previous
Supa crema de usturoi copt
next
Rulouri de vinete umplute cu crema de nuci – reteta Georgiana
previous
Supa crema de usturoi copt
next
Rulouri de vinete umplute cu crema de nuci – reteta Georgiana

Add Your Comment