Supa de rosii coapte cu tarhon

0 0
Supa de rosii coapte cu tarhon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg de roşii bine coapte (diverse soiuri),
2 cepe medii
1 ardei rosu
3-4 catei de usturoi
o legatura de tarhon
1 lingura cimbru proaspat, tocat
500 ml supa de legume sau apa
o lingurita de zahar
sare
piper

O supa savuroasa, cu beneficii pentru sanatate

  • 50 minute
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Supa de rosii coapte are un gust mai bogat comparativ cu cea clasica, cu rosii fierte. Prin coacere, rosiile devin mai aromate, iar supa capata mai multa savoare.

Steps

1
Done

Preincalziti cuptorul la 180 de grade (treapta 4 pe gaz-temperatura moderata). Spălati roşiile şi taiati-le în sferturi, la fel şi ceapa. Taiati ardeiul cubulete. Curatati usturoiul. Într-o tava asezati legumele tăiate, usturoiul, frunze de cimbru si tarhon, presarati sare grunjoasă. Puneti tava în cuptor pentru 20 de minute.

2
Done

Dupa ce s-au copt legumele, transferati intr-o oala, adaugati supa (sau apa) si puneti pe foc pana incepe sa fiarba. Adaugati tarhonul tocat si lasati sa fiarba timp de 5 minute. Pentru a mai taia din aciditatea rosiilor adaugati o lingurita de zahar.
Pasati legumele cu ajutorul unui blender pana ajunge la consistenta dorita. Daca vreti ca supa sa fie mai lichida, mai adaugati apa calda sau supa calda. Apoi mai puneti supa pe foc inca 2-3 minute. Supa se serveste calda, cu tarhon proaspat presarat.

Loulou

previous
Cannelloni cu sparanghel, pesto de coriandru si sos de iaurt
next
Muffins cu cirese si ciocolata
previous
Cannelloni cu sparanghel, pesto de coriandru si sos de iaurt
next
Muffins cu cirese si ciocolata

One Comment Hide Comments

Add Your Comment