Supa de ciuperci cu cimbru

Supa de ciuperci cu cimbru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
2 linguri de ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 ardei
500 g ciuperci
1 litru de supa de legume (sau apa, daca nu aveti supa)
250 ml smantana
3-4 crengute de cimbru proaspat sau 2 linguri de cimbru uscat
sare
piper

Supa de ciuperci este o supa satioasa si sanatoasa in acelasi timp.

  • 30 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Puteti prepara aceasta supa cu orice fel de ciuperci aveti la indemana. Iese foarte gustoasa cu ciuperci champignon brune.

Etape

1
Gata

Spalati, curatati si tocati legumele.

2
Gata

Incingeti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile tocate. Sotati cateva minute, pana cand legumele se inmoaie.

3
Gata

Adaugati supa de legume (sau apa, daca nu aveti supa) si smantana. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mediu pana cand ciupercile sunt bine patrunse. Dupa ce ciupercile si celelalte legume s-au fiert, pasati-le cu ajutorul unui blender. Adaugati, sare, piper si cimbru. Se serveste calda, garnisita cu frunzulite de cimbru.

Loulou

previous
Risotto cu hribi si galbiori
next
Pasta de ardei
previous
Risotto cu hribi si galbiori
next
Pasta de ardei

Add Your Comment