Supa de ciuperci cu cimbru

Supa de ciuperci cu cimbru

Ingrediente

Portii
2 linguri de ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 ardei
500 g ciuperci
1 litru de supa de legume (sau apa, daca nu aveti supa)
250 ml smantana
3-4 crengute de cimbru proaspat sau 2 linguri de cimbru uscat
sare
piper

Supa de ciuperci este o supa satioasa si sanatoasa in acelasi timp.

  • 30 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Puteti prepara aceasta supa cu orice fel de ciuperci aveti la indemana. Iese foarte gustoasa cu ciuperci champignon brune.

1
Gata

Spalati, curatati si tocati legumele.

2
Gata

Incingeti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile tocate. Sotati cateva minute, pana cand legumele se inmoaie.

3
Gata

Adaugati supa de legume (sau apa, daca nu aveti supa) si smantana. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mediu pana cand ciupercile sunt bine patrunse. Dupa ce ciupercile si celelalte legume s-au fiert, pasati-le cu ajutorul unui blender. Adaugati, sare, piper si cimbru. Se serveste calda, garnisita cu frunzulite de cimbru.

inapoi
Supa de rosii coapte cu tarhon
inainte
Salata de fasole cu ceapa rosie si crutoane
previous
Supa de rosii coapte cu tarhon
next
Salata de fasole cu ceapa rosie si crutoane

Add Your Comment