Ingredients
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei
- 500 g ciuperci
- 1 litru de supa de legume (sau apa, daca nu aveti supa)
- 250 ml smantana
- 3-4 crengute de cimbru proaspat sau 2 linguri de cimbru uscat
- sare
- piper
Instructiuni
Puteti prepara aceasta supa cu orice fel de ciuperci aveti la indemana. Iese foarte gustoasa cu ciuperci champignon brune.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | Adaugati supa de legume (sau apa, daca nu aveti supa) si smantana. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mediu pana cand ciupercile sunt bine patrunse. Dupa ce ciupercile si celelalte legume s-au fiert, pasati-le cu ajutorul unui blender. Adaugati, sare, piper si cimbru. Se serveste calda, garnisita cu frunzulite de cimbru. |