Ingredients
- 1 kilogram si jumatate de ardei rosii (8-10 ardei grasi sau capia)
- 5 catei de usturoi
- 1 ceapa mare sau 3 cepe esalota
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 crengute de cimbru
- 1 litru de supa de legume (sau un litru de apa calda)
- 1 lingurita de sos iute sau un ardei iute
- 1 lingura de otet balsamic
- branza de burduf
- sare
- piper
Instructiuni
Etape
1 Gata | |
2 Gata | Puneti o oala mare pe foc mediu. Adaugati uleiul. Cand uleiul este inchins puneti cimbrul, ceapa si usturoiul tocate marunt. Gatiti timp de 10 minute, pana se inmoaie ceapa si usturoiul. |
3 Gata | Adaugati supa (sau apa calda), sosul iute (puteti inlocui cu ardei iute). |
4 Gata | Curatati coaja subtire de pe ardei si indepartati coditele si semintele, apoi adaugati fiecare ardei in oala. |
5 Gata | |
6 Gata | Adugati otetul balsamic si asezonati cu sare si piper dupa gust. Supa se serveste calda, cu branza de burduf. Aceasta combinatie are un gust exceptional. |