Ingredients
-
1 kilogram si jumatate de ardei rosii (8-10 ardei grasi sau capia)
-
5 catei de usturoi
-
1 ceapa mare sau 3 cepe esalota
-
2 linguri de ulei de masline
-
2 crengute de cimbru
-
1 litru de supa de legume (sau un litru de apa calda)
-
1 lingurita de sos iute sau un ardei iute
-
1 lingura de otet balsamic
-
branza de burduf
-
sare
-
piper
Instructiuni
Etape
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Puneti o oala mare pe foc mediu. Adaugati uleiul. Cand uleiul este inchins puneti cimbrul, ceapa si usturoiul tocate marunt. Gatiti timp de 10 minute, pana se inmoaie ceapa si usturoiul. |
3
Gata
|
Adaugati supa (sau apa calda), sosul iute (puteti inlocui cu ardei iute). |
4
Gata
|
Curatati coaja subtire de pe ardei si indepartati coditele si semintele, apoi adaugati fiecare ardei in oala. |
5
Gata
|
|
6
Gata
|
Adugati otetul balsamic si asezonati cu sare si piper dupa gust. Supa se serveste calda, cu branza de burduf. Aceasta combinatie are un gust exceptional. |