Supa cu morcovi si ghimbir

Supa cu morcovi si ghimbir

Ingrediente

Portii
1 lingura ulei de masline
1 ceapa mica
2 linguri ghimbir ras
2 catei de usturoi
1/2 lingurita nucsoara
850 ml supa de legume (sau apa calda)
500 g morcovi taiati rondele
400 g cartofi curatati si taiati cubulete
4 linguri migdale feliate
sare
piper

Nutritional information

O supa delicioasa si usor de preparat

  • 30-45 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

1
Gata

Se incinge uleiul intr-o oala, se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si ghimbirul ras. Se calesc timp de 5 minute pana se inmoaie. Se adauga nucsoara si se mai lasa un minut.

2
Gata

Se toarna supa (sau apa) calda, se adauga morcovii si cartofii taiati cubulete. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 20-25 minute pana cand morcovii si cartofii sunt fierti.

3
Gata

Legumele se paseaza cu ajutorul unui blender. Se asezoneaza cu sare si piper si se mai da un clocot. Se serveste presarata cu migdale si nucsoara. Pentru un plus de savoare puteti sa prajiti putin migdalele intr-o tigaie antiaderenta.

inapoi
Supa de morcovi cu ghimbir si smantana
inainte
Chec aperitiv cu sparanghel, dovlecei si branza de capra
previous
Supa de morcovi cu ghimbir si smantana
next
Chec aperitiv cu sparanghel, dovlecei si branza de capra

Add Your Comment