Ingredients
- 1 vanata medie
- 1 dovlecel
- 2 ardei (gras sau capia)
- 2 rosii medii sau 200 g rosii cherry
- 1 ceapa medie
- 1 capatana de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- cateva frunze de busuioc
- sare
- piper
- branza feta sau parmezan pentru servire (optional)
- patrunjel verde si busuioc pentru servire (optional)
Instructiuni
Vara avem la indemana o multime de legume proaspete. Daca si tu ai tendinta sa cumperi prea multe legume si iti mai raman prin frigider cate o vanata, un dovlecel, 1-2 ardei, cateva rosii, aceasta reteta este ideala pentru a salva aceste legume.
Prin coacere legumele capata un gust deosebit, foarte bogat. Aceasta supa se potriveste bine cu branza feta sau branza de capra, dar merge si cu ceva parmezan ras.
Etape
1 Gata | Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C (treapta 5 la cuptorul pe gaz - foc mediu spre mare). |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata |