Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
3 dovlecei (zucchini) de dimensiune medie (aproximativ 700-800 g)
1 ceapa medie
1 cartof
2 tije de telina apio sau o bucata mica de telina radacina)
1 ardei gras verde
100 ml smantana sau lapte de migdale
sare
piper
o legatura de patrunjel
parmezan (optional)

O supa lejera, foarte usor de preparat.

  • 30 minute
  • Portii 5
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Puteti opta pentru varianta de post (vegana) sau pentru o supa mai bogata adaugand smantana sau parmezan.

Etape

1
Gata

Spalati si curatati legumele apoi le taiati cuburi mari.
Puneti legumele intr-o oala si turnati apa cat sa acoperiti legumele. Adaugati sare.
Fierbeti timp de 15-20 minute pana cand le inmoaie legumele.

2
Gata

Luati supa de pe foc, adaugati jumatate din legatura de patrunjel si pasati totul cu ajutorul unui blender.
Puteti adauga lapte de migdale sau smantana, dupa preferinte. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Se poate servi cu patrunjel proaspat tocat, cu seminte sau parmezan. Alegeti varianta cea mai potrivita pentru voi.

Loulou

previous
Pancakes cu dovleac copt – cu sau fara lactoza sau gluten
next
Piept de pui cu lamaie si ghimbir
previous
Pancakes cu dovleac copt – cu sau fara lactoza sau gluten
next
Piept de pui cu lamaie si ghimbir

Add Your Comment