Suc de catina cu piersici/mere si portocale

Suc de catina cu piersici/mere si portocale

Ingrediente

Portii
1 cana de boabe de catina
2-3 piersici
1 portocala
1 banana

Un suc delicios, bogat in vitamine

  • 15 minute
  • Portii 2
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Pentru a indulci acest suc am folosit banana, dar puteti folosi si miere. Iarna puteti inlocui piersicile cu mere.
Acest suc poate fi una din cele cinci portii de legume si fructe pe care trebuie sa le consumam zilnic.

1
Gata

Puneti toate fructele in storcator. Pentru a prepara acest suc puteti folosi orice fel de storcator, insa este de preferat sa folositi un storcator cu presare la rece.
Daca doriti sucul mai dulce, adaugati miere dupa gust.

Proprietatile catinei

Catina este bogata in Vitamina A, B12, C si E, licopen, flavonoizi. Imbunatateste functia sistemului imunitar, ajutand in lupta cu infectiile si racelile. Ajuta la imbunatatirea circulatiei si a functiei inimii, la mentinerea sanatatii ochilor si pielii. Asadar, acest suc de catina reprezinta o portie de sanatate.

inapoi
Muraturi asortate
inainte
Tarta rustica cu piersici, afine si busuioc
previous
Muraturi asortate
next
Tarta rustica cu piersici, afine si busuioc

Add Your Comment