Suc cu catina, portocale si morcovi

Suc cu catina, portocale si morcovi

Ingrediente

Portii
4 portocale
2 maini bune de bobite de catina
4 morcovi
2 cm radacina de ghimbir

Bogat in vitamine si minerale, perfect pentru micul dejun, sau pentru o pauza de reincarcare a bateriilor

  • 15 minute
  • Portii 2
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Puteti adauga si mar la acest suc. Daca vi se pare prea acru, puteti adauga o lingurita de miere.

1
Gata

Morcovii se curata si taie bucatele, portocalele se curata de coaja.
Ideal este sa folosti un storcator cu presare la rece sau un storcator cu melc, pentru a obtine rezultate optime. Treceti toate ingredientele prin storcator.
Consumati sucul proaspat stors. Daca vi se pare prea acru puteti sa adaugati o lingurita de miere,

Acest suc este bogat in vitamina A si vitamina C. Vitamina C ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, iar vitamina A ajuta la mentinerea sanatatii pielii si ochilor.

inapoi
Gnocchi cu sparanghel si parmezan
inainte
Pasta de mazare cu menta
previous
Gnocchi cu sparanghel si parmezan
next
Pasta de mazare cu menta

Add Your Comment