Suc cu catina, portocale si morcovi

Suc cu catina, portocale si morcovi

Ingrediente

Portii
4 portocale
2 maini bune de bobite de catina
4 morcovi
2 cm radacina de ghimbir

Bogat in vitamine si minerale, perfect pentru micul dejun, sau pentru o pauza de reincarcare a bateriilor

  • 15 minute
  • Portii 2
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Puteti adauga si mar la acest suc. Daca vi se pare prea acru, puteti adauga o lingurita de miere.

1
Gata

Morcovii se curata si taie bucatele, portocalele se curata de coaja.
Ideal este sa folosti un storcator cu presare la rece sau un storcator cu melc, pentru a obtine rezultate optime. Treceti toate ingredientele prin storcator.
Consumati sucul proaspat stors. Daca vi se pare prea acru puteti sa adaugati o lingurita de miere,

Acest suc este bogat in vitamina A si vitamina C. Vitamina C ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, iar vitamina A ajuta la mentinerea sanatatii pielii si ochilor.

inapoi
Gnocchi cu sparanghel si parmezan
inainte
Salata de vinete cu iaurt si nuci – reteta persana
previous
Gnocchi cu sparanghel si parmezan
next
Salata de vinete cu iaurt si nuci – reteta persana

Add Your Comment