Sparanghel cu oua posate si paine prajita

Sparanghel cu oua posate si paine prajita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
Cateva felii de paine integrala
Ulei de masline
10-12 tije de sparanghel
2 oua
Parmezan
Menta tocata marunt si coaja rasa de lamaie (optional)
Unt cat o nuca

Un mic dejun foarte simplu si plin de savoare

  • 20 minute
  • Portii 2
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Etape

1
Gata

Puneti apa cu sare si putin otet la fiert intr-o cratita.

2
Gata

Cand apa ajunge la fiert, reduceti focul si puneti ouale. Fierbeti ouale timp de 3-4 minute. Scoateti ouale cu o spumiera.

3
Gata

Prajiti painea apoi stropiti-o cu putin ulei de masline, sau puteti sa o ungeti cu unt.

4
Gata

Puneti putin ulei intr-o tigaie si o bucatica de unt cat o nuca. Puneti sparanghelul in tigaie si lasati-l sa se gateasca cateva minute pe fiecare parte. Puteti gati sparanghelul si pe gratar, frigandu-l cateva minute pe fiecare parte.

5
Gata

Se serveste totul cu parmezan ras si piper proaspat macinat si optional cu menta tocata si coaja rasa de lamaie.

Loulou

previous
Oua coapte in avocado
next
Salata de cartofi noi cu marar si bacon
previous
Oua coapte in avocado
next
Salata de cartofi noi cu marar si bacon

Add Your Comment