Ingredients
- Cateva felii de paine integrala
- Ulei de masline
- 10-12 tije de sparanghel
- 2 oua
- Parmezan
- Menta tocata marunt si coaja rasa de lamaie (optional)
- Unt cat o nuca
Instructiuni
Etape
1 Gata | Puneti apa cu sare si putin otet la fiert intr-o cratita. |
2 Gata | Cand apa ajunge la fiert, reduceti focul si puneti ouale. Fierbeti ouale timp de 3-4 minute. Scoateti ouale cu o spumiera. |
3 Gata | Prajiti painea apoi stropiti-o cu putin ulei de masline, sau puteti sa o ungeti cu unt. |
4 Gata | Puneti putin ulei intr-o tigaie si o bucatica de unt cat o nuca. Puneti sparanghelul in tigaie si lasati-l sa se gateasca cateva minute pe fiecare parte. Puteti gati sparanghelul si pe gratar, frigandu-l cateva minute pe fiecare parte. |
5 Gata | Se serveste totul cu parmezan ras si piper proaspat macinat si optional cu menta tocata si coaja rasa de lamaie. |