Ingredients
- 2 fructe de mango foarte bine coapte (sau 2 cani de mango congelat)
- 1 cana cu apa fierbinte
- 2 pliculete de ceai verde
- 2 cani cu cuburi de gheata
- o jumatate de babana congelata
- o lingura de miere (optional)
Instructiuni
Etape
1 Gata | Puneti pliculetele de ceai verde in apa fierbinte si lasati sa se infuzeze pana se raceste. |
2 Gata | Curatati fructele de mango, si puneti pulpa intr-un blender. Adaugati gheata, jumatate de banana inghetata si o lingura de miere, daca doriti. Amestecati aceste ingrediente cu blenderul pana cand obtineti un amestec omogen. (Treceti la aceasta etapa numai dupa ce s-a racit ceaiul. Pentru a se raci mai repede puteti sa il bagati la frigider). |
3 Gata | Dupa ce ceaiul s-a racit bine scoateti pliculetele de ceai (este bine sa preparati ceaiul dinainte, pentru a avea timp sa se raceasca). Turnati ceaiul in blender si amesteati bine. Serviti imediat. |