Ingredients
- 400 g morcovi
- sucul si coaja de la o lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita de boia iute
- 1 lingurita de chimen macinat
- 2 catei de usturoi
- o mana de patrunjel verde sau coriandru
- o jumatate de cana de migdale crude sau fulgi de migdale, sau caju crud
- sare
- piper
Instructiuni
Puteti folosi orice fel de morcovi: baby morcovi, morcovi mari, morcovi mici, morcovi colorati, etc.
Preparati salata cu cateva ore inainte de servire pentru ca aromele sa se imbine perfect.
Etape
1 Gata | Curatati si spalati morcovii. |
2 Gata | |
3 Gata | Peste morcovii taiati se adauga, sare, usturoiul zdrobit, chimenul macinat, boiaua (sau un ardei iute tocat marunt), uleiul de masline, coaja rasa de la o lamaie, patrunjelul (sau coriandru) tocat marunt si zeama de lamaie dupa gust. Puteti pune mai putina zeama de lamaie la inceput si apoi, daca mai simtiti nevoia, mai adaugati. |
4 Gata |