Ingredients
-
400 g morcovi
-
sucul si coaja de la o lamaie
-
2 linguri ulei de masline
-
1 lingurita de boia iute
-
1 lingurita de chimen macinat
-
2 catei de usturoi
-
o mana de patrunjel verde sau coriandru
-
o jumatate de cana de migdale crude sau fulgi de migdale, sau caju crud
-
sare
-
piper
-
Instructiuni
Puteti folosi orice fel de morcovi: baby morcovi, morcovi mari, morcovi mici, morcovi colorati, etc.
Preparati salata cu cateva ore inainte de servire pentru ca aromele sa se imbine perfect.
Etape
1
Gata
|
Curatati si spalati morcovii. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Peste morcovii taiati se adauga, sare, usturoiul zdrobit, chimenul macinat, boiaua (sau un ardei iute tocat marunt), uleiul de masline, coaja rasa de la o lamaie, patrunjelul (sau coriandru) tocat marunt si zeama de lamaie dupa gust. Puteti pune mai putina zeama de lamaie la inceput si apoi, daca mai simtiti nevoia, mai adaugati. |
4
Gata
|