Salata de cruditati si seminte

Salata de cruditati si seminte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
45 g seminte de floarea soarelui
45 g seminte de dovleac
2 linguri seminte de susan
2 lingurite seminte de chimen
un sfert de varza rosie
o sfecla mica coapta
o ceapa rosie
1 morcov mare
100 g spanac
1 gulie sau ridichi (optional)
1 mar verde (Granny Smith)
3 linguri de menta prospata tocata
1 lingura de melasa de rodie
coaja si sucul de la o portocala netratata
1 lingura de ulei de masline
sare
piper

O sursa de energie, vitamine intr-o explozie de culoare si gust

  • 20 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Aceasta salata este excelenta atat ca aperitiv cat si alaturi de o tarta, o friptura, piftelute, omleta, mancarica de cartofi, etc. Merge bine cam cu orice fel de mancarica langa care se poate servi o salata. In plus, are un aport mare de vitamine, minerale din legume si grasimi sanatoase din seminte. Toate ingredientele se immbina perfect intr-o salata pe cat de delicioasa pe atat de sanatoasa.

Etape

1
Gata

Spalati si curatati legumele si fructele.
Prajiti toate semintele intr-o tigaie antiaderenta, la foc mediu, timp de 3-5 minute.

2
Gata

Dati prin razatoare varza, morcovul, gulia curatata si sfecla rosie.

3
Gata

Taiati marul verde bastonase si ceapa solzisori fini.

4
Gata

Tocati marunt menta si spanacul taiati-l fasii.

5
Gata

Combinati toate legumele intr-un bol.
Pentru dresing amestecati coaja si sucul de portocala, malasa de rodie si uleiul masline. Turnati dresingul peste salata, asezonati cu sare si piper si amestecati bine.
Salata se poate pastra foarte bine la frigider, intr-un recipient inchis, timp de 2 zile.

Loulou

previous
Tarta rustica cu pere si gem de merisoare
next
Tarta cu budinca de orez cu lapte si gem de afine
previous
Tarta rustica cu pere si gem de merisoare
next
Tarta cu budinca de orez cu lapte si gem de afine

Add Your Comment