Ingredients
- 2 vinete medii
- 2 ardei
- 2 cepe rosii
- 1 capatana de ursturoi
- 200 g rosii cherry
- 1 conserva de naut
- 6 linguri ulei de masline
- 1/2 lingura de miere
- zeama de la o lamaie
- 1 lingura de capere
- 100 g amestec de frunze de salata (rucola, baby spanac, salata verde, kale, etc)
- 4 linguri semnite de dovleac
- 1 lingurita de sumac
- 1 lingura de melasa de rodie
- semintele de la o rodie
- sare
- piper proaspat macinat
- o legatura mica de patrunjel verde
Instructiuni
Aceasta salata delicioasa este ideala in orice moment al anului, dar e extrem de potrivita in post, pentru ca este foarte satioasa.
Legumele coapte dau un gust bogat, iar fruzele de salata aduc un plus de vitamine. Poti folosi un mix de frunze de salata, sau doar rucola, sau frunza de kale.
Semintele de dovleac aduc o nota crocanta, iar cele de rodie un plus de savoare.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | Taie vinetele, ardeii si ceapa in cuburi de 2 cm. Pune legumele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt. Presara sare si stropeste cu 3 linguri de ulei de masline. Amesteca bine. Langa legume mai asezi si o capatana de usturoi careia ii tai partea de sus. |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata |