Salata cu sparanghel si capsuni

0 0
Salata cu sparanghel si capsuni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 g capsuni
250 g sparanghel
80 g baby spanac, frunze de salata verde sau orice alte frunze pentru salata
75 g branza de capra sau branza feta
30-40 g fulgi de migdale sau migdale tocate grosier
ierburi aromatice dupa preferinta: menta, busuioc, cimbru
Pentru vinegreta
1 lingurita de mustar
1 lingurita de miere
1 lingura de otet balsamic, sau otet de zmeura
2 linguri de ulei de masline
sare
piper proaspat macinat

O salata usoara, cu putine calorii si cu gust deosebit

  • 15 minute
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

  • Pentru vinegreta

Directions

Share

Aceasta salata se poate prepara cu sparanghel crud, sau cu sparanghelul blansat sau sotat in tigaie cu putin unt. Alegeti modul de gatire sau gustul care va place.
Reteta de mai jos prezinta modul de gatire cu sparanghel crud.

acest articol

Steps

1
Done

Clatiti tijele de sparanghel. Tineti tija de cele doua capete si indoiti. Tija se va rupe in locul in care incepe partea lemnoasa. Partea de jos a tijei se curata de portiunile mai lemnoase si poate fi folosita la o supa. Pentru salata veti folosi doar partea frageda.
Taiati sparanghelul in fasiute subtiri cu ajutorul unui cutit aconomic.

2
Done

Spalati capsunile, indepartati coditele, apoi taiati-le felii cu grosimea de jumatate de cm. Intr-o tigaie antiaderenta prajiti usor fulgii de migdale sau migdalele taiate grosier.
Spalati frunzele de salata si scurgeti-le bine de apa.

3
Done

Amestecati toate ingredientele pentru vinegreta.
Intr-un bol amestecati frunzele de salata, fasiile de sparanghel, capsunile taiate, ierburile aromatice tocate grosier si branza taiata bucatele sau sfaramata. Amestecati cu vinegreta.
Se serveste cu fulgii de migdale presarati pe deasupra.

Loulou

previous
Panna cotta cu flori de soc si jeleu de capsuni cu cimbru
next
Gnocchi cu sparanghel si parmezan
previous
Panna cotta cu flori de soc si jeleu de capsuni cu cimbru
next
Gnocchi cu sparanghel si parmezan

Add Your Comment