Salata cu sfecla rosie si nuci

Salata cu sfecla rosie si nuci

Ingrediente

Portii
150 g sfecla rosie coapta
1 andiva mare
60 g branza de capra
50 g grausor (primavara se gaseste grausor, dar in restul anotimpurilor se poate folosi valeriana, spanac baby, salata verde sau rucola)
20 g nuci
2 linguri ulei de masline
2 linguri ulei de susan
1 lingura otet balsamic
1 lingura suc se lamaie
sare
piper

Salata delicioasa cu gust de toamna

  • 20 minute
  • Portii 2
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

1
Gata

Taiati sfecla felii. Spalati grausorul si andiva si taiati-le fasii.
Taiati sau rupeti branza in bucatele mici.

2
Gata

Prepararea sosului pentru salata: amestecati uleiul, otetul balsamic si sucul de lamaie. Tot la dressing adaugati sare si piper.

3
Gata

Pe o farfurie asezati grausorul (sau salata verde), apoi sfecla rosie, andiva si branza de capra.
Stropiti cu dressingul.
Pe deasupra presarati nucile (daca vreti puteti adauga si germeni de grau).

inapoi
Ciuperci in sos de vin rosu
inainte
Supa de ciuperci cu cimbru
previous
Ciuperci in sos de vin rosu
next
Supa de ciuperci cu cimbru

Add Your Comment