Ingredients
- 1 conopida medie
- 1 lingurita de fulgi fr ardei iute
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1 lingurita turmeric
- 6 linguri ulei de masline
- samburii de la o rodie
- o cep mica sau cateva fire de ceapa verde
- 1 lingura de oret balsamic
- zeama de lamaie
- 1 lingurita de miere
- 100 g amestec de frunze pentru salata
- 1 avocado mare
- 200 g branza halloumi
- 50 g caju
- o legatura de patrunjel verde
- sare
- piper
Instructiuni
Conopida picanta, halloumi sarat si crocant, prospetimea frunzelor de salata, cremozitatea fructului de avocado si vinegreta dulce-acrisoara se combina perfect in acest amestec de texturi si arome.
Fiecare distre noi percepem gusturile diferit, pentru ca papilele noastre gustative sunt diferite. Mie mi s-a parut senzationala aceasta reteta. Eu zic sa incercati si mai ales sa o adaptati pe gustul vostru.
Etape
1 Gata | Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6 la cuptorul pe gaz - temperatura moderata spre mare). |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | Spalati si scurgeti bine amestecul de frunze pentru salata si amestecati cu jumatate din vinegreta. Prajiti usor caju-ul intr-o tigaie non-aderenta. Pregatiti semintele de rodie, taiati avocado in cubulete, tocati patrunjelul. |
5 Gata |