Ingredients
-
1 conopida medie
-
1 lingurita de fulgi fr ardei iute
-
1 lingurita coriandru macinat
-
1 lingurita turmeric
-
6 linguri ulei de masline
-
samburii de la o rodie
-
o cep mica sau cateva fire de ceapa verde
-
1 lingura de oret balsamic
-
zeama de lamaie
-
1 lingurita de miere
-
100 g amestec de frunze pentru salata
-
1 avocado mare
-
200 g branza halloumi
-
50 g caju
-
o legatura de patrunjel verde
-
sare
-
piper
Instructiuni
Conopida picanta, halloumi sarat si crocant, prospetimea frunzelor de salata, cremozitatea fructului de avocado si vinegreta dulce-acrisoara se combina perfect in acest amestec de texturi si arome.
Fiecare distre noi percepem gusturile diferit, pentru ca papilele noastre gustative sunt diferite. Mie mi s-a parut senzationala aceasta reteta. Eu zic sa incercati si mai ales sa o adaptati pe gustul vostru.
Etape
1
Gata
|
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (treapta 6 la cuptorul pe gaz - temperatura moderata spre mare). |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Spalati si scurgeti bine amestecul de frunze pentru salata si amestecati cu jumatate din vinegreta. Prajiti usor caju-ul intr-o tigaie non-aderenta. Pregatiti semintele de rodie, taiati avocado in cubulete, tocati patrunjelul. |
5
Gata
|