Ingredients
- 1 Kg cartofi
- 1 ceapa rosie
- 1 legatura mica de ceapa verde
- 1 legatura de ridichi
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 legatura de marar
- 2-3 linguri de ulei de masline
- seama de la jumatate de lamaie sau o 1-2 linguri de otet de mere
- sare
- piper
Instructiuni
Daca aveti, pentru a da mai multa culoare salatei, puteti folosi si cartofi mov. Nu au un gust diferit, dar dau farmec salatei.
Etape
1 Gata | Se spala bine cartofii si se pun la fiert intr-o oala mare cu apa si putina sare. Se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, apoi se testeaza cu furculita. Cand cartofii sunt fierti se indeparteaza de pe foc si se scurge apa. Se clatesc cu apa rece. Se îndeparteaza coaja si se taie in felii cam de 1 cm grosime. |
2 Gata |
One Comment Hide Comments
Painea o voi face astazi.Am notat si cateva retete de salate pentru zilele urmatoare.
Va multumesc foarte mult!