Salata colorata de cartofi

0 0
Salata colorata de cartofi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Kg cartofi
1 ceapa rosie
1 legatura mica de ceapa verde
1 legatura de ridichi
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 legatura de marar
2-3 linguri de ulei de masline
seama de la jumatate de lamaie sau o 1-2 linguri de otet de mere
sare
piper

O salata ideala in post, dar e excelenta in orice perioada a anului.

  • 35 minute
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Daca aveti, pentru a da mai multa culoare salatei, puteti folosi si cartofi mov. Nu au un gust diferit, dar dau farmec salatei.

Steps

1
Done

Se spala bine cartofii si se pun la fiert intr-o oala mare cu apa si putina sare. Se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, apoi se testeaza cu furculita. Cand cartofii sunt fierti se indeparteaza de pe foc si se scurge apa. Se clatesc cu apa rece. Se îndeparteaza coaja si se taie in felii cam de 1 cm grosime.

2
Done

Se taie ceapa rosie, ceapa verde, ridichile si ardeii si se amesteca cu cartofii intr-un bol. Peste legume se toarna un dresing din ulei, zeama de lamaie sau otet, mararul tocat marunt, sare si piper. Amestecati bine.
Salata se servete la temperatura camerei.

Loulou

previous
Tarta cu verdeturi de primavara
next
Chiftelute de fasole rosie cu sos de avocado – de post
previous
Tarta cu verdeturi de primavara
next
Chiftelute de fasole rosie cu sos de avocado – de post

One Comment Hide Comments

Painea o voi face astazi.Am notat si cateva retete de salate pentru zilele urmatoare.

Va multumesc foarte mult!

Add Your Comment