Salata colorata de cartofi

Salata colorata de cartofi

Ingrediente

Portii
1 Kg cartofi
1 ceapa rosie
1 legatura mica de ceapa verde
1 legatura de ridichi
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 legatura de marar
2-3 linguri de ulei de masline
seama de la jumatate de lamaie sau o 1-2 linguri de otet de mere
sare
piper

O salata ideala in post, dar e excelenta in orice perioada a anului.

  • 35 minute
  • Portii 3
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Daca aveti, pentru a da mai multa culoare salatei, puteti folosi si cartofi mov. Nu au un gust diferit, dar dau farmec salatei.

1
Gata

Se spala bine cartofii si se pun la fiert intr-o oala mare cu apa si putina sare. Se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, apoi se testeaza cu furculita. Cand cartofii sunt fierti se indeparteaza de pe foc si se scurge apa. Se clatesc cu apa rece. Se îndeparteaza coaja si se taie in felii cam de 1 cm grosime.

2
Gata

Se taie ceapa rosie, ceapa verde, ridichile si ardeii si se amesteca cu cartofii intr-un bol. Peste legume se toarna un dresing din ulei, zeama de lamaie sau otet, mararul tocat marunt, sare si piper. Amestecati bine.
Salata se servete la temperatura camerei.

inapoi
Budinca cremoasa de orez cu lapte cu prune coapte
inainte
Prajitura de ciocolata cu pere si vin rosu
previous
Budinca cremoasa de orez cu lapte cu prune coapte
next
Prajitura de ciocolata cu pere si vin rosu

Add Your Comment