Ingredients
- 600 -700 g cartofi noi
- o mana de tije de sparanghel
- o legatura de ridichi
- o ceapa rosie
- o lamaie
- 150 g iaurt
- 3-4 oua fierte
- 2-3 fire de usturoi verde sau 2-3 catei de usturoi
- o mana de marar
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Instructiuni
Am preparat aceasta salata calda cu cartofi noi, sparanghel si oua pentru a valorifica cateva oua ramase de la Paste, dar este atat de gustoasa incat o poti prepara oricand ai la dispozitie legume de sezon. Hai sa vezi cat de simpla este reteta!
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata | |
7 Gata | Dupa ce legumele s-au copt lasa-le sa se raceasca cateva minute, apoi pune pe deasupra ouale fierte taiate pe jumatate, ridichile si ceapa murate si dressingul de iaurt. |