Ingredients
- 2 vinete medii
- 200 g miez de nuca
- samburii de la jumatate de rodie
- o mana de frunze de patrunjel sau coriandru
- cateva frunze de menta (optional)
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei iute (sau jumatate, dupa gust)
- 2 linguri de ulei de masline
- zeama de la o lamaie
- sare
- piper
Instructiuni
Ideal este sa folositi vinete mai subtiri si mai lungi, pentru ca feliile sa fie mai usor de rulat.
Etape
1 Gata | Preincalziti cuptorul la 180° C (treapta 4 la cuptorul cu gaz - temperatura moderata). Intindeti nucile intr-o tava de copt. Coaceti nucile timp de 5–10 minutes pana devin aurii. Lasati nucile sa se raceasca apoi le frecati intre palme pentru a indeparta coaja subtire. |
2 Gata | |
3 Gata | Cat timp lasati vinetele cu sare, pregatiti umplutura. |
4 Gata | |
5 Gata |
2 Comments Hide Comments
Azi o doamna din Georgia a servit la sfarsitul sujbei aceste delicioase rulouri de vinete cu nuca….condimentate cu coriandru , busuioc si menta ! DELICOASE !!!
Sunt delicioase. Merita incercate.