Rulouri de vinete cu halloumi la gratar si sos de iaurt

Rulouri de vinete cu halloumi la gratar si sos de iaurt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
2 vinete medii
2 bucati de branza halloumi a cate 225 g
1 rodie
500 g iaurt grecesc
1 catel de usturoi
o mana de frunze de menta
sare
piper proaspat macinat

Aceste rulouri ofera o experienta gustativa fabuloasa

  • 30 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Vinetele rumenite pe gratar sau in tigaia grill sunt extem de aromate si delicioase si se potrivesc perfect cu branza halloumi, un alt deliciu al gratarului.

Sosul de iaurt cu usturoi, menta si seminte de rosie aduce prospetime si completeaza perfect gustul si aroma acestor rulouri.

Etape

1
Gata

Curata vinetele de cotor si taie-le pe lung, in felii de circa 0,5 cm grosime. Stropeste-le cu ulei de masline si presara sare si piper.
Taie si branza halloumi in felii de aceeasi grosime.

2
Gata

Incinge o tigraie grill sau gratarul si rumeneste feliile de vanata pe ambele parti. Scoate-le pe o farfurie si lasa-le deoparte acoperite.
Rumeneste apoi si branza halloumi pe ambele parti avand grija sa nu se arda.

3
Gata

Amestaca iaurtul cu usturoiul zdrobit, menta tocata, sare si piper proaspat macinat.

4
Gata

Infasoara fiecare bucata de branza intr-o felie de vanata.
Pune o parte din sosul de iaurt pe un platou si aseaza rulourile deasupra. Stropeste rulourile cu sosul de iaurt ramas si presara seminte de rodie. Decoreaza cu frunze de menta si serveste cu paine prajita.

Loulou

previous
Supa-crema din legume de vara coapte
next
Rulada din dovlecei cu crema de branza si ardei copti
previous
Supa-crema din legume de vara coapte
next
Rulada din dovlecei cu crema de branza si ardei copti

Add Your Comment