Ingredients
- 2 dovlecei sau zucchini medii
- 4 oua
- 3 linguri de faina de grau sau de orez
- 4 linguri de parmezan ras
- jumatate de legatura de marar
- 400 g crema de branza
- 4-5 ardei copti curatati
- sare
- piper proaspat macinat
Instructiuni
O reteta de aperitiv simpla si gustoasa, usor de preparat.
Aceste rulou din dovlecei sunt un rasfat pentru papilele gustative si o incantare pentru ochi. Cremozitatea branzei intalneste gustul usor afumat al ardeilor copti, totul imbracat de foaia din dovlecei fina si gustoasa, într-o simfonie de arome.
Am ales varianta fara gluten, folosind faina de orez, dar poti folosi si faina e grau.
Crema de branza poate fi la alegerea ta. Eu am folosit o crema din branza de capra la care am adaugat si o lingura de unt moale, sare si piper. Nu e nevoie de nimic altceva.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | Spala dovleceii, taie capetele si da-i prin razatoare. Presara sare peste dovleceii rasi pune-i intr-o strecuratoare pentru a permite scurgerea lichidului pe care il vor lasa. Lasa la scurs cam 15-20 minute. |
3 Gata | |
4 Gata | Pune amestecul de dovlecel in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Intinde amestecul intr-un strat uniform. |
5 Gata | |
6 Gata |