Ingredients
-
2 dovlecei sau zucchini medii
-
4 oua
-
3 linguri de faina de grau sau de orez
-
4 linguri de parmezan ras
-
jumatate de legatura de marar
-
400 g crema de branza
-
4-5 ardei copti curatati
-
sare
-
piper proaspat macinat
Instructiuni
O reteta de aperitiv simpla si gustoasa, usor de preparat.
Aceste rulou din dovlecei sunt un rasfat pentru papilele gustative si o incantare pentru ochi. Cremozitatea branzei intalneste gustul usor afumat al ardeilor copti, totul imbracat de foaia din dovlecei fina si gustoasa, într-o simfonie de arome.
Am ales varianta fara gluten, folosind faina de orez, dar poti folosi si faina e grau.
Crema de branza poate fi la alegerea ta. Eu am folosit o crema din branza de capra la care am adaugat si o lingura de unt moale, sare si piper. Nu e nevoie de nimic altceva.
Etape
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Spala dovleceii, taie capetele si da-i prin razatoare. Presara sare peste dovleceii rasi pune-i intr-o strecuratoare pentru a permite scurgerea lichidului pe care il vor lasa. Lasa la scurs cam 15-20 minute. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Pune amestecul de dovlecel in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Intinde amestecul intr-un strat uniform. |
5
Gata
|
|
6
Gata
|