Ingredients
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cepe
- 150 g ciuperci champignon brune
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 telina mica
- 2 radacini de patrunjel
- 2 morcovi
- 1-2 tije de telina apio
- 1 conserva de linte
- 2 lingurite de mustar
- 2 frunze de dafin
- cateva crengute de cimbru verde sau uscat
- 1 lingura de otet balsamic
- 2 cartofi medii
- 2 cartofi dulci medii
- 2 sfecle rosii mai micute
- 25 g unt, unt vegetal sau ulei de masline
- 2 lingurite de miere
- sare
- piper proaspat macinat
Instructiuni
Ratatouille de radacinoase – o varianta a faimoasei retete, adaptata pentru sezonul rece. O reteta care poate fi transformata intr-o reteta de post, o reteta care sa te incalzeasca in zilele reci de iarna.
Este o reteta satioasa datorita protetinelor din ciuperci si linte. Arata senzational si desi pare complicat de preparat, se face foarte simplu. Incearca si disgur iti vei surprinde prietenii si familia cu aceasta reteta.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata | |
7 Gata | |
8 Gata | Preincalzeste cuptorul la 180°C de grade Celsius (160 grade cu fan, treapta 4 la cuptorul cu gaz, temperatura medie). Topeste untul si amesteca-l cu mierea. Unge legumele de deasupra cu acest amestec, asfel incat fiecare felie sa fie acoperita. |
9 Gata |