Quesadilla cu legume

Quesadilla cu legume

Ingrediente

Portii
3-4 fire de ceapa verde sau o ceapa rosie medie
1 morcov mare
2 ardei capia sau un ardei mare gras
2 rosii
o mana de masline verzi
150 g branza Cheddar sau cascaval
8 foi mari de tortilla
sare
piper
optional ierburi proaspete: patrunjel verde, coriandru, menta
optional ardei iute
guacamole, sos de rosii sau sos de iaurt

Usor de pregatit cu orice legume aveti la indemana.

  • 40 minute
  • Portii 6
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Am folosit ceapa verde, ardei, rosii, morcov si masline, dar puteti folosi orice legume aveti prin frigider. Trebuie sa aveti in total cam 500 g de legume. Puteti folosi legume la gratar pe care le taiati cubulete, buchetele mici de broccoli, baby spanac, cartofi dulci copti, ciuperci sotate, rosii uscate, ardei copti. Aceasta reteta va permite sa folositi resturile de legume proaspete sau gatite pe care le aveti prin frigider. Important este sa nu aruncam nimic.

1
Gata

Curatati legumele. Tocati ceapa verde marunt. Curatati rosiile si ardeii de samburi si taiati-le cubulete. Dati morcovul pe razatoarea mare. Taiati maslinele. Amestecati toate legule intr-un bol. Adaugati un praf de sare si piper. Optional puteti adauga verdeata si ardei iute tocate marunt.
Dati branza prin razatoarea mare. Asestecati branza si legumele intr-un bol.

2
Gata

Pentru a asambla quesadilla luati o foaie de tortilla, presarati umplutura deja pregatita pe toata suprafata, daca e nevoie mai presarati branza rasa, apoi puneti deasupra o alta foaie de totilla.
Puneti o tigaie antiaderenta pe foc mediu si puneti quesadilla in tigaie. Coaceti cam 2 minute si jumatate pe fiecare parte, pana cand tortilla devine crocanta, iar branza din interior s-a topit. Lasati sa se raceasca 1-2 minute inainte de a o taia.

inapoi
Ciuperci marinate
inainte
Salata de fasole verde cu nuci – reteta georgiana
previous
Ciuperci marinate
next
Salata de fasole verde cu nuci – reteta georgiana

Add Your Comment