Ingredients
- 4 oua
- 200 g ricotta
- 100 g iaurt grecesc
- 750 g fructe (capsuni, caise, piersici, mere)
- 150 g faina de migdale
- 100 g zahar de cocos
- extract sau esenta de vanilie sau zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- un praf de sare
Instructiuni
Daca nu aveti branza ricotta puteti folosi urda. Pentru un gust mai bugat in loc de iaurt grecesc puteti folosi smantana.
Se poate pregati cu orice fel de fructe. Vara puteti folosi capsuni, caise, piersici. Iarna puteti pregati acest desert cu felii subtiri de mere sau cu fructe exotice. Folositi imaginatia si sigur va iesi ceva bun.
Etape
1 Gata | Preincalziti cuptorul la 180°C (treapta 4 la cuptorul pe gaz, temperatura moderata-mica). |
2 Gata | Puneti zaharul, galbenusurile si esenta de vanilie intr-un bol si amestecati bine. In aceasta compozitie incorporati ricotta si iaurtul si amestecati din nou. Adaugati faina de migdale si praful de copt si amestecati pana cand se omogenizeaza bine. |
3 Gata |