Ingredients
- 4 oua
- 250 g faina
- 150 g unt
- 300 g iaurt gras
- 200 g zahar
- jumatate de lingurita de extract de vanilie
- 300-400 g caise
- 2 lingurite praf de copt (1 plic)
- o mana de fulgi de migdale
- un praf de sare
Instructiuni
Aceasta pajitura cu caise este atat de frageda, ca se topeste in gura. Este la fel de buna si cu visine sau alte fructe de vara.
Daca nu aveti extract de vanilie puteti folosi pentru aroma coaja de la o lamaie netratata.
Etape
1 Gata | Se preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. |
2 Gata | |
3 Gata | Intr-un bol se amesteca ouale, zaharul si extractul de vanillie pana cand se obtine o spuma si amestecul isi tripleaza volumul. Intre timp se topeste untul. |
4 Gata | Faina se amesteca cu praful de copt si cu sarea. |
5 Gata | |
6 Gata |