Ingredients
-
5 mere mai mari sau 6 mere mai mici
-
150 g faina de migdale
-
4 oua
-
150 ml lapte sau lapte de migdale
-
150 ml ulei de cocos topit sau ulei de floarea soarelui daca nu vreti ca prajitura sa aiba gust de cocos
-
1 pliculet de praf de copt
-
100 g zahar de cocos (optional)
-
50 g fulgi de migdale
-
un praf de sare
-
1 lingurita de scortisoara macinata
-
jumatate de lingurita ghimbir macinat (optional)
-
un varf de lingurita de nucsoara macinata (optional)
-
optional puteti pune bucatele de nuci usor prajite
Instructiuni
Aveti si voi caiete sau foite cu retete de la prieteni? Aceasta este o reteta preluata de la o prietena draga.
Puteti prepara aceasta reteta cu sau fara lactoza si cu sau fara zahar.
Eu prefer sa folosesc mere foarte dulci si nu mai pun deloc zahar.
Etape
1
Gata
|
Preincalziti cuptorul la 180-190 grade Celsius (temperatura moderata - treapta 5 la cuptorul pe gaz). |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|