Ingredients
- 5 mere mai mari sau 6 mere mai mici
- 150 g faina de migdale
- 4 oua
- 150 ml lapte sau lapte de migdale
- 150 ml ulei de cocos topit sau ulei de floarea soarelui daca nu vreti ca prajitura sa aiba gust de cocos
- 1 pliculet de praf de copt
- 100 g zahar de cocos (optional)
- 50 g fulgi de migdale
- un praf de sare
- 1 lingurita de scortisoara macinata
- jumatate de lingurita ghimbir macinat (optional)
- un varf de lingurita de nucsoara macinata (optional)
- optional puteti pune bucatele de nuci usor prajite
Instructiuni
Aveti si voi caiete sau foite cu retete de la prieteni? Aceasta este o reteta preluata de la o prietena draga.
Puteti prepara aceasta reteta cu sau fara lactoza si cu sau fara zahar.
Eu prefer sa folosesc mere foarte dulci si nu mai pun deloc zahar.
Etape
1 Gata | Preincalziti cuptorul la 180-190 grade Celsius (temperatura moderata - treapta 5 la cuptorul pe gaz). |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata |