Ingredients
- 150 g alune de padure decojite
- 8 pastai de cardamom verde
- 150 g ciocolata neagra (70 - 80%)
- 6 oua
- 125 g zahar (brun sau de cocos)
- 1 lingura de cacao plus o cantitate pentru pudrat
- un praf de sare
- frisca sau inghetata pentru servire
Instructiuni
O prajitura usoara si foarte aromata. Daca nu iti place aroma de cardamom, poti folosi vanilie, scortisoara, coaja de portocala, sau alte arome pe placul tau.
Alunele dau un gust bogat si inlocuiesc faina, transformand acest desert intr-unul fara gluten.
Aceasta prajitura poate fi servita atat la o masa de duminica cat si la un eveniment deosebit.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | Preincalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius (treapta 3 la cuptorul pe gaz, temperatura medie-mica). |
4 Gata | |
5 Gata | |
6 Gata | |
7 Gata | |
8 Gata | |
9 Gata | |
10 Gata |