Ingredients
-
1 ceapa medie
-
1 piept de pui sau doua pulpe dezosate
-
2 tije de telina apio (optional)
-
250 g orez basmati
-
700 ml supa de pui sau de legume (daca nu aveti supaputeti folosi apa)
-
200 mg bob verde sau mazare verde
-
o legatura mica de marar
-
2 linguri de fulgi de migdale
-
sare
-
piper
Instructiuni
Acest pilaf este o combinatie perfecta de proteine si carbohidrati. E usor de preparat si foarte gustos. Daca nu aveti bob puteti folosi mazare proaspata sau congelata. Rezultatul este la fel de gustos.
In vara am gasit pastai de bob in piata. Mi-a placut atat de mult incat am pus si la congelat pentru iarna.
Daca vreti sa incercati si alte retete cu bob, gasiti aici cateva sugestii: Salata cu quinoa, bob, dovlecei si feta, Bruschete cu bob verde si feta, sau Salata de couscous cu bob, mazare si menta.
Etape
1
Gata
|
Eu am folosit un piept de pui cu os. am taiat carnea fasii, iar osul l-am fiert si am pregatit supa pentru pilaf. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Intre timp pregatiti bobul. Daca folositi mazare sariti peste aceasta etapa. |
4
Gata
|