Ingredients
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura de ghimbir proaspat ras
- zeama si coaja de la o lamaie netratata
- 2 linguri ulei de masline
- 4 jumatati de piept de pui fara piele si fara os
- sare
- piper sau boia iute
Instructiuni
Carnea de pui gatita astfel este foarte frageda si super aromata. Ideal este sa alegeti carne de pui crescuti ecologic.
Etape
1 Gata | Intr-un bol puneti carnea de pui peste care adaugati, zeama de la o lamaie, usturoiul zdrobit, ghimbirul proaspat ras, coaja rasa de lamaie (doar daca e netratata), uleiul de masline, sare, piper sau boia. Masati bine pieptul de pui cu toate aceste condimente, acoperiti vasul si lasati sa se macereze la frigider cel putin o ora. Daca aveti timp puteti sa il lasati de seara pana a doua zi. |
2 Gata | |
3 Gata | Puteti servi acest piept de pui alaturi de o salata cu couscous ca de exemplu cea de aici, sau alaturi de legume coapte sau sotate, de o salata asoratata, sau puteti chiar sa il includeti intr-o salata calda. |