Ingredients
- 400 g ciuperci
- o conserva de 400 g de fasole sau naut
- o ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 1 morcov
- 1 tija de telina apio
- jumatate de ardei rosu
- 50 g nuci
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita de cimbru uscat
- sare
- piper proaspat macinat
Instructiuni
Acest pate are un gust bogat si este satios, avand proteine din ciuperci si fasole si un plus de gust, plus uleiuri sanatoase de la nuci.
Poti folosi orice fel de ciuperci, dar eu le prefer pe cele brune, pentru ca au mai multa aroma. In aceasta reteta se poate folosi orice fel de fasole. Eu am folosit fasole cannellini, pentru ca are boaba carnoasa, dar poti folosi fasole rosie sau naut.
Nucile pot fi inlocuite cu alune de padure sau migdale.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | |
5 Gata | Prajeste usor nucile intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei, pana cand sunt usor rumene. Lasa-le sa se raceasca apoi curata cojile care se desprind usor. |
6 Gata | |
7 Gata |