Paste integrale cu broccoli si migdale

Paste integrale cu broccoli si migdale

Ingrediente

Portii
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 ceapa mica tocata marunt
2 catei de usturoi tocati marunt
250 g paste din grau integral
300 g broccoli taiat in buchetele mici
200 g crema de branza
25 g migdale, sau nuci sau caju
parmezan
piper
sare

Aceste paste sunt ideale pentru pranz sau pentru cina, atunci cand doriti un fel principal delicios si mai ales foarte rapid. Daca folositi paste integrale veti mentine senzatia de satietate pentru mai mult timp, iar broccoli va aduce un aport important de fibre, vitamine si minerale.

  • 20 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Pentru un plus de savoare se poate adauga busuioc tocat sau chiar sos pesto in loc de cremă de branza. Sunt delicioase si pastele cu busuioc de la Petras.

1
Gata

Curatati ceapa, usturoiul si broccoli. Taiati ceapa si usturoiul marunt, iar brocoli il desfaceti in buchetele mici.

2
Gata

Puneti la fiert o oala cu apa cu sare, pentru a fierbe pastele si brocoli. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, iar brocoli il adaugati in aceeași oala in ultimele 4 minute. Fierbeti inca 4 minute, dupa care scurgeti apa. Deoarece eu am avut paste cu un timp de fierbere de doar 4 minute, am pus la fiert pastele si broccoli in acelasi timp.

3
Gata

Intre timp, puneti uleiul la incins intr-o tigaie mare. Adaugati ceapa si usturoiul tocate marunt, iar daca doriti puteti pune si un ardei iute tocat marunt. Lasati-le sa se soteze pana cand ceapa devine translucida.

4
Gata

Adaugati pastele si brocoli in tigaie. Adaugati crema de branza si migdalele (eu am pus nuci si gaju), asezonati cu sare si piper si amestecati bine. Se servesc cu parmezan ras.

inainte
Supa de fasole boabe
next
Supa de fasole boabe

Add Your Comment