Ingredients
- 1 ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- 500 g ciuperci (de preferinta prospete)
- 1 ardei rosu
- 4 ardei copti curatati de coaja si samburi
- 1 legatura mica de busuioc proaspat
- 2 linguri de ulei de masline
- 400 g rosii tocate mărunt (daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi rosii din conserva)
- 300 g paste
- 80 g parmezan ras
- sare
- piper
Instructiuni
Am folosit ardei copti de la congelator. Daca coaceti ardeii in momentul pregatirii pastelor, luati in calcul si timpul necesar coacerii acestora.
Este de preferat sa folositi ciuperci proaspete, pentru ca dau un gust mai intens sosului, decat ciupercile din conserva.
Etape
1 Gata | Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Curatati ciupercile si taiati-le feliute. Taiati ardeii fasii sau cubulete. |
2 Gata | |
3 Gata | |
4 Gata | Fierbeți pastele conform informatiilor de pe pachet, apoi le scurgeti si le adaugati la sos. |