Pasta de ardei

Pasta de ardei

Ingrediente

4 kg ardei capia sau 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari

Aceasta pasta o puteti folosi in mancaruri, la pizza, sau chiar ca sos la fripturi.

  • 90 minute
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Se poate prepara si o pasta din ardei si rosii, folosind cantitati egale de ardei capia sau gogosari si rosii. Aceasta pasta o puteti aromatiza, de asemenea, cu cimbru, busuioc sau alte condimente.

1
Gata

Se spala ardeii, se curata de seminte si se dau prin masina de tocat carne sau prin robot.

2
Gata

Ardeii astfel maruntiti se pun la fiert cu sare pana cand se obtine o pasta de consistenta bulionului. Se pot adauga condimente dupa gust: frunze de dafin, busuioc, cimbru. Daca doriti o pasta picanta puteti adauga si ardei iute.

3
Gata

Pasta se pune fierbinte in borcane (Ca sa nu crape borcanele, fie le sterilizati inainte in cuptor si folositi borcanele fierbinti, fie puneti bocanele pe o tava metalica sau pe lame de cutit). Borcanele cu pasta de ardei se sterilizeza in bain-marie sau in cuptor.

inapoi
Supa de vinete coapte si ardei copti
inainte
Supa de conopida coapta
previous
Supa de vinete coapte si ardei copti
next
Supa de conopida coapta

Add Your Comment