Pasta de ardei

Pasta de ardei

Ingrediente

4 kg ardei capia sau 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari

Aceasta pasta o puteti folosi in mancaruri, la pizza, sau chiar ca sos la fripturi.

  • 90 minute
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Se poate prepara si o pasta din ardei si rosii, folosind cantitati egale de ardei capia sau gogosari si rosii. Aceasta pasta o puteti aromatiza, de asemenea, cu cimbru, busuioc sau alte condimente.

1
Gata

Se spala ardeii, se curata de seminte si se dau prin masina de tocat carne sau prin robot.

2
Gata

Ardeii astfel maruntiti se pun la fiert cu sare pana cand se obtine o pasta de consistenta bulionului. Se pot adauga condimente dupa gust: frunze de dafin, busuioc, cimbru. Daca doriti o pasta picanta puteti adauga si ardei iute.

3
Gata

Pasta se pune fierbinte in borcane (Ca sa nu crape borcanele, fie le sterilizati inainte in cuptor si folositi borcanele fierbinti, fie puneti bocanele pe o tava metalica sau pe lame de cutit). Borcanele cu pasta de ardei se sterilizeza in bain-marie sau in cuptor.

inapoi
Muraturi asortate
inainte
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
previous
Muraturi asortate
next
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Add Your Comment