Pasta de ardei

Pasta de ardei

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4 kg ardei capia sau 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari

Aceasta pasta o puteti folosi in mancaruri, la pizza, sau chiar ca sos la fripturi.

  • 90 minute
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Se poate prepara si o pasta din ardei si rosii, folosind cantitati egale de ardei capia sau gogosari si rosii. Aceasta pasta o puteti aromatiza, de asemenea, cu cimbru, busuioc sau alte condimente.

Etape

1
Gata

Se spala ardeii, se curata de seminte si se dau prin masina de tocat carne sau prin robot.

2
Gata

Ardeii astfel maruntiti se pun la fiert cu sare pana cand se obtine o pasta de consistenta bulionului. Se pot adauga condimente dupa gust: frunze de dafin, busuioc, cimbru. Daca doriti o pasta picanta puteti adauga si ardei iute.

3
Gata

Pasta se pune fierbinte in borcane (Ca sa nu crape borcanele, fie le sterilizati inainte in cuptor si folositi borcanele fierbinti, fie puneti bocanele pe o tava metalica sau pe lame de cutit). Borcanele cu pasta de ardei se sterilizeza in bain-marie sau in cuptor.

Loulou

previous
Supa de ciuperci cu cimbru
next
Supa de conopida coapta
previous
Supa de ciuperci cu cimbru
next
Supa de conopida coapta

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here