Panna Cotta cu miere si lavanda

Panna Cotta cu miere si lavanda

Ingrediente

Portii
10 crengute de lavanda (2 lingurite de flori uscate)
300 ml smantana dulce sau fermentata
40 g miere
1 foaie de gelatina
zmeura si capsuni proaspete

O rețetă ideală pentru vară, răcoritoare și parfumată.

  • 4 ore
  • Portii 4
  • Medium

Ingrediente

Modul de preparare

Trebuie sa va asigurati ca florile de lavanda provin dintr-un loc nepoluat si ca nu au fost stropite cu substante chimice. Daca folositi lavanda uscata, este bine sa folositi lavanda alimentara.

1
Gata

Desprindeti florile de lavanda de pe tulpini si puneti-le impreuna cu smantana si mierea intr-un vas. Puneti vasul pe foc mediu si lasati pana ajunge la fierbere, apoi luati de pe foc si lasati sa infuzeze timp de 10 minute. Strecurati amestecul pentru a inlatura florile de lavanda.

2
Gata

Inmuiati foaia de gelatina in apa rece timp de 3 minute.

3
Gata

Reincalziti amestecul in care puneti foaia de gelatina pe care o stoarceti de apa in prealabil. Amestecati pana se dizolva apoi turnati in pahare sau borcanele. Lasati la frigider timp de 3 - 4 ore.
Se serveste cu fructe proaspate.

inapoi
Piept de pui cu sos de usturoi si lime
inainte
Paste cu vinete si sos de rosii
previous
Piept de pui cu sos de usturoi si lime
next
Paste cu vinete si sos de rosii

Add Your Comment