Mancarica de mangold cu naut

Mancarica de mangold cu naut

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Numar portii:
2 linguri de ulei
o ceapa
1 cana si jumatate de suc de rosii
cateva crengute de cimbru
o legatura de mangold
o conserva de naut
3-4 ardei copti
sare
piper

O mancare de post foarte usor de preparat

  • 30 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingredients

Instructiuni

Daca nu aveti la indemana mangold, puteti prepara aceasta mancare cu stevie sau spanac.

Etape

1
Gata

Frunzele de mangold se spala bine si se scurg. Se indeparteaza nervura de pe mijlocul frunzei. Nervurile se taie in bucatele de 1 cm.
Intr-o tigaie se pune uleiul. Cand uleiul este incins se pune ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine translucida se adauga nervurile tocate. Se soteaza 2-3 minute.

2
Gata

Se adauga ardeiul taiat fasii, nautul, sucul de rosii si cimbrul. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic pana cand tijele de mangold de inmoaie. Adaugati frunzele taiate grosier, asezonati cu sare si piper si mai lasati pe foc 5 minute.
Mancarica se serveste calda.

Loulou

previous
Clafoutis cu sparanghel
next
Risotto cu hribi si galbiori
previous
Clafoutis cu sparanghel
next
Risotto cu hribi si galbiori

Add Your Comment