Mancarica de mangold cu naut

Mancarica de mangold cu naut

Ingrediente

Portii
2 linguri de ulei
o ceapa
1 cana si jumatate de suc de rosii
cateva crengute de cimbru
o legatura de mangold
o conserva de naut
3-4 ardei copti
sare
piper

O mancare de post foarte usor de preparat

  • 30 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Daca nu aveti la indemana mangold, puteti prepara aceasta mancare cu stevie sau spanac.

1
Gata

Frunzele de mangold se spala bine si se scurg. Se indeparteaza nervura de pe mijlocul frunzei. Nervurile se taie in bucatele de 1 cm.
Intr-o tigaie se pune uleiul. Cand uleiul este incins se pune ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine translucida se adauga nervurile tocate. Se soteaza 2-3 minute.

2
Gata

Se adauga ardeiul taiat fasii, nautul, sucul de rosii si cimbrul. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic pana cand tijele de mangold de inmoaie. Adaugati frunzele taiate grosier, asezonati cu sare si piper si mai lasati pe foc 5 minute.
Mancarica se serveste calda.

inapoi
Clafoutis cu sparanghel
inainte
Ciorba de vara cu legume
previous
Clafoutis cu sparanghel
next
Ciorba de vara cu legume

Add Your Comment