Hummus cu sfecla rosie

Hummus cu sfecla rosie

Ingrediente

Portii
250 g sfecla rosie coapta
400 g naut
2 catei de usturoi
1 lingura tahini (pasta de susan)
2 linguri ulei de masline
zeama de la jumatate de lamaie
jumatate de lingurita de chimion macinat
sare
piper

Acest hummus atrage atat prin culoare cat si prin gust

  • 15 minute
  • Portii 6
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Ideal este ca sfecla sa fie coapta in coaja. Spalati bine sfecla apoi o puneti sfecla necuratata in cuptor la 190 grade Celsius. Coaceti sfecla pana cand se inmoaie. Apoi se curata, se taie in bucati mai mici si se pune peste naut.
Daca doriti sa sariti peste aceasta etapa, puteti gasi in magazine sfecla rosie gata coapta si curatata.

1
Gata

Mixati toate ingredientele cu ajutorul unui robot de bucatarie sau al unui blender. Adaugati sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.

2
Gata

Se serveste stropit cu ulei de masline, patrunjel sau menta tocata, sau seminte.

inapoi
Biscuiti din conopida cu bacon – fara gluten
inainte
Ciuperci stroganoff cu tarhon
previous
Biscuiti din conopida cu bacon – fara gluten
next
Ciuperci stroganoff cu tarhon

Add Your Comment