Ingredients
- 250 g boabe de naut fierte
- un dovlecel sau un zucchini mai micut, cam 250 g
- 40 g fistic curatat de coaja
- 1 catel de usturoi
- 1 mana de frunze de busuioc
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare
- piper proaspat macinat
Instructiuni
Aceasta reteta este minunata pe timp de vara cand se gasesc dovlecei si zucchini din abundenta in piete. Dovlecelul confera un gust proaspat si o textura lejera.
In loc de tahini am apelat la fistic, care se combina perfect cu dovlecelul.
Etape
1 Gata | |
2 Gata | |
3 Gata | Intr-un blender adauga boacele de naut, dovlecelul sotat si racit, usturoiul, busuiocul, fisticul, sare, piper, 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie. |
4 Gata |