Ingredients
-
250 g boabe de naut fierte
-
un dovlecel sau un zucchini mai micut, cam 250 g
-
40 g fistic curatat de coaja
-
1 catel de usturoi
-
1 mana de frunze de busuioc
-
3 linguri de ulei de masline
-
1 lingura zeama de lamaie
-
sare
-
piper proaspat macinat
Instructiuni
Aceasta reteta este minunata pe timp de vara cand se gasesc dovlecei si zucchini din abundenta in piete. Dovlecelul confera un gust proaspat si o textura lejera.
In loc de tahini am apelat la fistic, care se combina perfect cu dovlecelul.
Etape
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Intr-un blender adauga boacele de naut, dovlecelul sotat si racit, usturoiul, busuiocul, fisticul, sare, piper, 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie. |
4
Gata
|