Hummus cu ardei copti

Hummus cu ardei copti

Ingrediente

400 g naut fiert
3 ardei copti
3 linguri tahini
3 catei de usturoi
2 linguri suc de lamaie
2 linguri ulei de masline
2 linguri de zeama in care au fost boabele de naut
1 lingurita de chimen
sare
piper
seminte de susan

Aroma ardeilor copti de un plus de savoare binecunoscutei paste de naut

  • 15 minute
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

Pentru mai multa rapiditate folositi conserve de naut fiert.
Daca nu aveti ardeii deja copti, mai adaugati la timpul mentionat si timpul de coacere a ardeilor.

1
Gata

Pasati cu ajutorul unui blender nautul fiert, ardeiul curatat de coaja si samburi, pasta tahini, usturoiul, uleiul de masline, sucul de lamaie si chimenul. Pasati pana obtineti consistenta dorita.

2
Gata

Asezonati cu sare si piper. Daca vi se pare ca pasta este prea consistenta puteti adauga 1-2 linguri de lichid in care a stat nautul.

3
Gata

Se serveste garnisit cu ardei copti si seminte de susan.
Se poate pastra pana la o saptamana, la frigider, intr-un recipient inchis

inapoi
Tarta vegana (de post) cu rosii, vinete si masline
inainte
Supa de vinete coapte si ardei copti
previous
Tarta vegana (de post) cu rosii, vinete si masline
next
Supa de vinete coapte si ardei copti

Add Your Comment