Ingredients
-
400 g naut fiert
-
3 ardei copti
-
3 linguri tahini
-
3 catei de usturoi
-
2 linguri suc de lamaie
-
2 linguri ulei de masline
-
2 linguri de zeama in care au fost boabele de naut
-
1 lingurita de chimen
-
sare
-
piper
-
seminte de susan
Instructiuni
Pentru mai multa rapiditate folositi conserve de naut fiert.
Daca nu aveti ardeii deja copti, mai adaugati la timpul mentionat si timpul de coacere a ardeilor.
Etape
1
Gata
|
Pasati cu ajutorul unui blender nautul fiert, ardeiul curatat de coaja si samburi, pasta tahini, usturoiul, uleiul de masline, sucul de lamaie si chimenul. Pasati pana obtineti consistenta dorita. |
2
Gata
|
Asezonati cu sare si piper. Daca vi se pare ca pasta este prea consistenta puteti adauga 1-2 linguri de lichid in care a stat nautul. |
3
Gata
|
Se serveste garnisit cu ardei copti si seminte de susan. |