Ingredients
- 2 fructe de avocado bine coapte
- zeama de la 1 lime (sau lamaie)
- 10-12 frunze de leurda
- o ceapa rosie mica sau 3-4 fire de ceapa verde
- 1 ardei iute (sau 2 daca doriti o pasta mai picanta)
- 5-6 ridichi
- o lingura de verdeata toacata marunt (coriandru, patrunjel, menta) dupa preferinte
- sare
- piper
Instructiuni
O reteta reinventata in care am inlocuit usturoiul cu leurda, iar rosiile le-am inlocuit cu ridichi.
Etape
1 Gata | Avocado se taie pe jumatate, se scoate samburele, iar pulpa se scoate cu ajutorul unei lingurite. Aveti grija sa luati si pulpa de culoare verde mai inchis, de pe coaja, pentru ca aceasta este foarte valoroasa. |
2 Gata | Tocati marunt cepa rosie sau cea verde. Eu am folosit un amestec din cele doua. Ardeiul iute se taie si el marunt. |