Sos verde de primavara cu avocado, leurda si ridichi

Sos verde de primavara cu avocado, leurda si ridichi

Ingrediente

Portii
2 fructe de avocado bine coapte
zeama de la 1 lime (sau lamaie)
10-12 frunze de leurda
o ceapa rosie mica sau 3-4 fire de ceapa verde
1 ardei iute (sau 2 daca doriti o pasta mai picanta)
5-6 ridichi
o lingura de verdeata toacata marunt (coriandru, patrunjel, menta) dupa preferinte
sare
piper

Guacamole cu gust de primavara.

  • 15 minute
  • Portii 4
  • Easy

Ingrediente

Modul de preparare

O reteta reinventata in care am inlocuit usturoiul cu leurda, iar rosiile le-am inlocuit cu ridichi.

1
Gata

Avocado se taie pe jumatate, se scoate samburele, iar pulpa se scoate cu ajutorul unei lingurite. Aveti grija sa luati si pulpa de culoare verde mai inchis, de pe coaja, pentru ca aceasta este foarte valoroasa.
Puneti avocado intr-un blender sau robot impreuna cu sucul de la jumatate de lime si frunzele de leurda tocate marunt. Pasati pana cand obtineti o pasta omogena.

2
Gata

Tocati marunt cepa rosie sau cea verde. Eu am folosit un amestec din cele doua. Ardeiul iute se taie si el marunt.
Ridichile se taie cubulete, iar verdeata se toaca marunt. Amestecati pasta obtinuta cu ceapa, ardeiul iute, verdeata si ridichile.
Se asezoneaza cu sare, piper si zeama de lime, daca mai este nevoie.

inapoi
Tarta cu verdeturi de primavara
inainte
Oua coapte in avocado
previous
Tarta cu verdeturi de primavara
next
Oua coapte in avocado

Add Your Comment